Sportmassage

Sportmassage.

Tijdens het sporten gebruikt u zeer intensief uw spieren. Deze spieren hebben dan ook voor en/of na het sporten verzorging nodig. Ik kan u door middel van sportmassage de juiste behandeling voor uw spieren bieden waarmee u de conditie van de spieren optimaal kunt ondersteunen. Omdat elke sport anders is en ook bij elke sport de accenten van spiergebuik verschillend zijn zal de massage specifiek op uw sportactiviteiten en uw persoonlijke vraag worden aangepast.  Daarom wordt er voorafgaand aan de massage altijd een intake gesprek gehouden, waarna een persoonlijk massageadvies en massageplan wordt opgesteld en besproken.

U kunt zelf aangeven wat voor een massagebehandeling u wilt, maar het moment van sporten t.o.v van het tijdstip van massage zal de aard van de behandeling beïnvloeden. Vóór het sporten zal vooral geadviseerd worden voor een stimulerende behandeling te kiezen, terwijl na afloop van het sporten een sederende/ rustgevende en herstellende massagetechniek wordt geadviseerd. 

Wilt u meer weten over de sportmassage neem dan contact met mij op.

Telefonisch: 06-36029671 of

Mail:           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .