Hotstone massage "tijdelijk niet te boeken"

De  hotstone massage is een massage waarbij warme basalt stenen worden gebruikt. Deze van vulkanisch gesteente afkomstige stenen worden verwarmd tot ongeveer 45 -50 graden. De stenen worden vervolgens met massageolie gebruikt om te masseren door vloeiende bewegingen te maken over de huid. Voor wat meer diepte werking worden de warme stenen vervolgens op het lichaam gelegd.

hotstone massage, stenen op rug

De warme stenen samen met de massageolie zorgen voor een diepe weldadige werking. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd.

Naast de hotstone kunnen de stenen ook koud worden gebruikt bijvoorbeeld voor het behandelen van triggerpoints, maar de koude stenen worden over het algemeen alleen in het gezicht gebruikt na een hotstone massage om u als klant een extra beleving te geven. Het is heel weldadig om na de opwarming van de stenen uw gezicht te koelen aan stenen.

Hotstone massage plaatsing van de stenen Plaatsing van stenen bij Hotstone Massage AbloMassage

De stenen die ik gebruik hebben verschillende vormen. Elke steen heeft zijn eigen specifieke vorm en karakter en is zo voor een eigen lichaamsdeel geschikt. Zo zijn bijvoorbeeld de grootsten voor de rug en de kleinsten voor de tenen.

De hotstone massage is te combineren met een ontspanningsmassage of kan als op zichzelf staande behandeling worden gegeven. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze behandeling, boek hem dan snel. Klik hier voor onze Prijslijst.

Voor meer informatie bel:06-36029671 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.