Acties

Acties

Op deze pagina ziet u de lopende acties van AbloMassage!

  • April actie

Dansage voor de prijs van een ontspanningsmassage.

In de maand april kunt u de dansage uitproberen voor de prijs van de ontspanningsmassage.

U betaald dus geen 60 euro maar 50 euro voor deze unieke beleving. kijk voor meer informatie over de Dansage op het tablad Dansage

Voor meer informatie bel:06-36029671 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  • Maart actie

Koop in maart drie behandelingen en krijg 10% korting. De behandelingen moeten binnen drie maanden na aanschaf van de kaart  worden verzilverd, gerekend vanaf het moment dat u de kaart aanschaft. Deze kaart voor drie behandelingen is persoonsgebonden.

Koop in maart 6 behandelingen van een uur en krijg de zevende gratis. Deze kaart is 6 maanden geldig vanaf het moment van aanschaf. De gratis zevende behandeling mag na de 6 maanden worden verzilverd, binnen 3 maanden na de 6e behandeling.

Deze kaart voor 6 behandelingen mag u met één andere persoon delen, bijvoorbeeld met partner, vriend of vriendin.  Dus maximaal twee personen op 1 kaart. Wie de gratis zevende behandeling dan krijgt is aan u.

Koopt u in maart een kaart voor 8 behandelingen. Is deze 10 maanden geldig na aanschaf van de kaart,  krijgt u een gratis behandeling na de laatste behandeling en mag u een gratis behandeling weggeven aan partner, vriend of vriendin. Deze kaart is net als de bovenstaande kaart te delen met nog een tweede persoon.

Prijzen van de kaarten:

3 behandelingen  normaal € 150,— actie prijs € 135,—

6 behandelingen  € 300,— en een gratis behandeling t.w.v. € 50,—

8 behandelingen  € 400,— en een gratis behandeling t.w.v  € 50,— én een behandeling om weg te geven t.w.v €50,—

De behandelingen duren allemaal een uur. Het is altijd mogelijk een behandeling uit te breiden,  de meerprijs wordt dan per behandeling afgerekend.

Kaarten te bestellen via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-36029671. Natuurlijk kunt u ook na een behandeling de kaart aanschaffen en geldt de genoten behandeling als eerste keer.  

Acties zijn niet te combineren met eerdere acties

 

  • Januari-februari. actie!

Spaar voor een gratis ontspanningsmassage!

 

Actievoorwaarden: januari februari actie

Start in januari of februari met een nieuwe afspraken kaart.

Na acht behandelingen binnen 6 maanden krijgt u een negende behandeling gratis en een behandeling van een half uur behandeling om weg te geven aan familielid of vriend(in)*.

 

Na acht behandelingen binnen 8 maanden krijgt u een negende behandeling gratis. 

Afspraken kaart is persoonsgebonden.

De gratis Massage is gelijk aan de korste massage die op de afsprakenkaart is genoten.

Datum van eerste behandeling is start telling.

* voor een massage die langer duurt dan een half uur wordt het eerste half uur á €30,-- in mindering gebracht op het tarief.